Premi de Dansa per al Mercat atorgat pel Certamen Internacional de Dansa

Dins de la 7ª edició del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona

El Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona torna per setè any consecutiu al Mercat de les Flors per obrir les portes del mercat professional al jove talent de la dansa vingut d’arreu del món. Com a novetat, enguany arrenquen els Premis de la Dansa de Barcelona que reconeixen, en paral·lel al certamen, les personalitats i institucions que més han fet per la dansa.

Del 4 al 7 de maig joves ballarins d’entre 12 i 22 anys competiran en les categories de dansa clàssica, dansa internacional i dansa espanyola per aconseguir beques, incorporacions a les millors escoles del món o residències a les companyies professionals. Participar-hi permet als futurs ballarins presentar els seus treballs i treballar de la mà de grans professionals reconeguts internacionalment.

Enguany els Premis de la Dansa de Barcelona se sumen al calendari del certamen i es lliuraran el 4 de maig a les 20h al Reial Cercle Artístic. Els Premis de la Dansa 2017 són per:

  • Julio Bocca, a la trajectòria personal
  • Mercat de les Flors, per tots els anys de difusió de la dansa sota la direcció de Francesc Casadesús
  • Ramon Oller, per la innovació coreogràfica
  • Esbart Ciutat Comtal, per la divulgació de les danses populars de Catalunya, sota la direcció de Lluís Calduch
  • Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya, per la difusió permanent del flamenc durant les darreres dècades
  • Universidad Rey Juan Carlos Instituto Universitario de Danza Alicia Alonso, per la feina d’investigació i divulgació de la dansa al món

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x