L’Obra Social “la Caixa” i el Mercat de les Flors impulsen el Dan Dan Dansa

Dan Dans Dansa neix arran d’una col·laboració entre el Mercat de les Flors i l’Obra Social “la Caixa”. És un nou recurs educatiu online dirigit a docents d’educació infantil i primària que volen apropar el món del cos, del moviment i de l’expressió creativa a l’aula.

Dan Dan Dansa és una eina per als mestres que vulguin introduir-se en el món de la dansa i que vulguin compartir aquest nou aprenentatge amb els seus alumnes de 3 fins a 12 anys. A través d’aquest recurs, els i les alumnes podran aprendre a generar un diàleg amb el propi cos, a escoltar-lo; conèixer les pròpies possibilitats de moviment: to, respiració, relaxació, mobilitat, expressió, límits, equilibri, actitud i postura corporal; descobrir nous moviments, experimentar noves sensacions. En definitiva, adquirir consciència corporal. I el fet que ho facin en d’edats primerenques afavoreix que ràpidament iniciïn un procés d’autoconeixement a través del cos, íntimament relacionat amb el desenvolupament de la personalitat i l’adquisició d’autoestima.

Els mestres poden accedir al Dan Dan Dansa a través del portal www.caixaescena.org

+ INFO

CLIP

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x