L’empresa Make it Gas, guanyadora d’un Premi Laus Plata

L’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art del FAD, ADG-FAD, ha atorgat els Premis Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual de Barcelona. I enguany el Premi Laus de Plata en la categoria de publicitat/ espots ha recaigut en l’empresa Make it Gas per l’anunci que va realitzar per al Mercat de les Flors la temporada anterior i que va comptar amb la participació del nostre públic.

En la seva 46ª edició i davant la maduresa assolida pel disseny espanyol actual, els Laus es van renovar. Aquests premis, que van néixer amb el propòsit de promoure aquestes disciplines a la vida cultural i econòmica del país, creixen amb la intenció de potenciar la participació internacional.

Als Premis Laus 2016 s’hi ha presentat prop de 1.200 projectes, dels que han resultat guanyadors 203 en cinc categories diferents: Disseny Gràfic, Digital, Creativitat Publicitària, Audiovisuals i Estudiants. A més s’entrega el Laus d’Honor, el Premi Laus Empreses i Entitats i la tercera edició del premi Laus Aporta-Fundació Banc Sabadell, que inclou les categories de professional i estudiant. Aquest any s’han repartit un total de 2 Grands Laus, 1 Young Talent, 21 ors, 61 plates i 116 bronzes.

Pots veure l’anunci AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x