‘It’s Always Fair Weather’, nova projecció dins del cicle Per amor a les arts en col·laboració amb la Filmoteca

Dins de la iniciativa Per amor a les arts, un cicle de cinema relacionat amb les altres arts que fa 5 temporades van posar en marxa la Filmoteca de Catalunya i el MNAC, es projectarà la pel·lícula It’s Always Fair Weather, el tercer film que Gene Kelly va codirigir amb Stanley Donen després d’On the Town i Singin’ in the Rain, que venia a ser un pròleg del primer.

A It’s Always Fair Weather tres mariners es retroben, tal i com varen prometre, deu anys després de la fi de la Segona Guerra Mundial per comprovar que el temps els ha canviat de valent. Cadascú veurà en l’altre la imatge del seu fracàs. La pel·lícula es podrà veure a la Filmoteca el dimarts 5 de desembre a les 17h.

És un musical dominat per la malenconia amb números antològics del gènere, com el de les tapes dels contenidors de la brossa, el de Cyd Charisse al  ring de boxa o el que Kelly realitza sobre uns patins. “La dansa s’integra harmoniosament en l’acció i és el principal mitjà pel qual els autors ens defineixen als seus personatges. Mai no els comprenem millor que quan ballen. L’admirable dansa que obre el film ens ho diu tot sobre l’amistat dels tres soldats” (José Luis Guarner).

La presentació anirà a càrrec de Colomina Colomé, ballarins de claqué; aquesta parella està formada per Ramon Colomina, Tornasol, actor-autor, ballarí-coreògraf i il·lustrador-guionista, i Montse Colomé, ballarina i coreògrafa multidisciplinar.

Aquesta és la segona projecció proposada pel Mercat de les Flors en aquesta cinquena edició del cicle, després que el passat 31 d’octubre es veiés La danseuse de Stéphanie Di Giusto.

Més informació sobre la projecció a la web de la Filmoteca

La programació del cicle complert aquí

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x