Els Premis de la Crítica guardonen Explica Dansa

El jurat dels premis teatrals dels XXI Premis de la Crítica de les Arts Escèniques han donat a conèixer els guardonats amb els premis especials de l’edició, on la dansa s’ha endut dues mencions especials.

D’una banda, Explica Dansa, projecte liderat per Beatriu Daniel i Toni Jodar, ha estat destacat “per la difusió amena i rigurosa, en diversos formats, de la dansa contemporània”. De l’altra, l’Espai escènic de MAIO, estudi d’arquitectura, ha cridat l’atenció dels membres del jurat per la seva feina a Èpica, d’Aimar Pérez Galí, peça que hem pogut veure en dues ocasions al Mercat.

El projecte Explica Dansa es desenvolupa conjuntament amb el Mercat des de fa diverses temporades a través de diferents activitats, com ara Una Hora Abans, Una conferència ballada, La dansa no fa por, etc.

El jurat dels premis de dansa està format per Clàudia Brufau (Revista Musical Catalana), Carmen del Val (El País), Sara Esteller (El Hype), Montse Otzet (Recomana), Oriol Puig Taulé (Núvol), Bàrbara Raubert (Time Out Barcelona) i Jordi Sora (Escena de la Memòria).

 

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x