El Mercat de les Flors se suma a la iniciativa ‘Per amor a les arts’

Des de fa 4 temporades, la Filmoteca de Catalunya i el MNAC ha programat setmanalment el cicle Per amor a l’art – Cinema i pintura. Amb gran èxit de públic, aprofiten l’empenta per ampliar el cicle incloent altres disciplines artístiques sota el títol genèric de Per amor a les arts. Sobre la base d’aliances i projectes en comú amb altres equipaments culturals a Barcelona, la Filmoteca i el MNAC els convida a sumar-se a la iniciativa i a fer un programa conjunt. Hi participen, a més a més de la Filmoteca i el MNAC, el Mercat de les Flors, el Teatre del Liceu, L’Auditori, el Cercle del Liceu, el TNC, el Teatre Lliure, el Palau de la Música, el Servei de Biblioteques, la Institució de les Lletres Catalanes i el Pavelló Mies van der Rohe.

Amb un ampli ventall temàtic i cronològic, al programa hi trobarem films d’alguns dels grans directors de la història del cinema, pel·lícules per reflexionar sobre el sentit de l’art o sobre el procés creatiu -en totes les diverses disciplines artístiques-, i d’altres que ens submergiran en les vides d’artistes universals.

El Mercat de les Flors, en el programa específic sobre cinema i dansa, presenta les següents pel·lícules:

7 febrer: Tanzträume, Anne Linsel, Rainer Hoffmann, 2010, 89’

21 febrer: Iberia, Carlos Saura, 2005, 99’

30 maig: Frances Ha, Noah Baumbach, 2012, 86’

20 juny: The Red Shoes, Michael Powell i Emmerich Pressuburger, 1948, 133’

Es manté el format de les últimes temporades: una projecció d’un film que relacioni el món del cinema i de l’art, precedida d’una introducció a càrrec d’un expert. Les projeccions proposades pel Mercat de les Flors tindran lloc 4 dimarts, a les 17h, a la mateixa Filmoteca.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x