El Mercat de les Flors participa a la Setmana Apropa Cultura

El Mercat de les Flors participa en la setmana Apropa, dins del programa d’integració social Apropa Cultura, a través d’un taller que imparteix la bailaroa i coreògrafa María Pagés. Aquest taller, que tindrà lloc el 31 d’octubre, està adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual del centre ocupacional La Marina.

Apropa Cultura és un programa socioeducatiu iniciativa dels equipaments culturals i de les administracions públiques per als usuaris de centres socials que treballen amb persones en situació de desigualtat, discriminació, vulnerabilitat i en risc d’exclusió social.

Els teatres, auditoris i festivals adherits a Apropa Cultura ofereixen localitats de la seva programació habitual a preus molt reduïts. El Mercat de les Flors forma part del programa Apropa des de la temporada 2011-12.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x