En marxa un projecte d’investigació sobre nous models de relació entre les Arts Vives i el mercat cultural

Un projecte del Mercat de les Flors – Graner amb el suport de la Fundació Banc Sabadell

El projecte PEA (Plans d’Expansió Artística) és una iniciativa del Mercat de les Flors i el Graner fàbrica de creació per tal de desenvolupar nous camins que ajudin a les companyies a establir una relació econòmica justa amb l’entorn on es desenvolupa la seva tasca. Amb el suport de la Fundació Banc  Sabadell, el PEA sorgeix com a resposta a una situació de precarietat en la qual es troben els creadors i les companyies freqüentment i treballarà amb l’objectiu de vincular estratègies de newmanagement al món de la creació escènica.

En aquest context, el PEA és una unitat d’investigació que vol possibilitar la creació de nous models organitzatius eficaços, respectuosos amb la creació artística i que vol vincular de manera eficient ambdues parts, els artistes d’una banda i la realitat del mercat cultural, de l’altra.

Per dur a terme el projecte s’han seleccionat 5 artistes a partir d’una convocatòria oberta: Societat Doctor Alonso, Aimar Pérez Galí, Bàrbara Sánchez, Jorge Dutor i Guillem Mon de Palol i El Conde de Torrefiel, que treballaran durant dos anys conjuntament i amb un grup d’experts, amb els quals dissenyaran accions concretes per crear prototips diferents que encaixin amb la seva realitat i els seus interessos, i que es centrin en trobar nous models organitzatius eficaços per a ells. Així mateix, el PEA vol crear ponts i nexes per que siguin el més transportables possibles a altres realitats del teixit artístic actual.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x