El coreògraf Joâo Lima, seleccionat per al TOT DANSA 2018

El concurs per a la selecció del coreògraf del TOT DANSA d’enguany s’ha resolt a favor de Joâo Lima.

Organitzat conjuntament per l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut del Teatre i el Mercat de les Flors, TOT DANSA es dirigeix als centres d’educació secundària i de batxillerat públics. Té com a objectiu donar a conèixer al públic jove -i des del seu propi context de centre i professorat-, codis i pràctiques del llenguatge del moviment i la dansa contemporània. Durant tot l’any, el coreògraf seleccionat es fa càrrec de la formació del professorat, del procés de creació i de la direcció de la mostra del resultat final a l’escenari del Mercat de les Flors el maig de 2018.

La proposta de Lima, presentada sota el títol Vibrar el tiempo, posa especial èmfasi en aspectes i valors per treballar en l’entorn escolar a través de la dansa i la creació escènica, i fer-ho tant amb els joves estudiants com amb el professorat mateix.

Com a objectius de la seva proposta hi figuren propiciar el contacte dels joves amb pràctiques artístiques contemporànies, generar una experiència cultural rellevant pels participants i ampliar l’autoconeixement de cada participant i l’alteritat a través de la consciència corporal.

Joâo Lima actua com a perfomer, coreògraf i professor en diverses organitzacions artístiques. En les seves creacions investiga les noves dramatúrgies. A més de la seva pròpia producció artística ha col·laborat amb diferents coreògrafs i companyies de dansa, com Marcela Levi, Vítor Roriz & Sofia Dias, Marcelo Pedroso, Cecília Colacrai, Peter Michael Dietz, Romulus Neagu, Carmen Pereiro, Anna Rubirola, Johann Maheut, entre d’altres.

En el seu perfil de docent, treballa amb diferents col·lectius de l’esfera professional, així com amb escolars de primària i secundària i col·lectius en risc d’exclusió.

Joâo Lima

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x