Dansa aèria al Mercat el 22 de juny amb l’escola ONAIR i 200 acròbates a escena

El proper dijous 22 de juny acollim el Festival de final de curs de l’escola ONAIR, que presenta una adaptació del clàssic de Jules Verne Viatge al centre de La Terra

El professor i geòleg alemany Otto Liddenbrock inicia a Islàndia el seu viatge al centre de la Terra guiat per un escrit de Arne Saknussemm, un savi islandès del segle XII. En el transcurs del viatge és acompanyat pel guia natiu Hans i pel seu ajudant Axel. Aquest, viurà una història d’amor en paral·lel amb Grauven, la neboda del professor. El trio, que s’introdueix per un volcà a l’interior del globus terraqui, viurà una sèrie de peripècies, incloent el sorprenent descobriment d’un món desconegut enterrat en les profunditats.

De l’adaptació del clàssic de Jules Verne, Viatge al centre de La Terra, Onair ha creat amb més dels seus 200 alumnes l’espectacle de dansa aèria de final de curs. Cèrcols, teles, cordes, trapezis, arnesos… tota ells ens ajudaran, a volar cap al centre de la Terra.

Direcció artística: Jorge Alcover
Direcció d’actors: Santi Rovira
Actors: Cesc Cornet, Omar Puga, Ernest Feliu, Silvia Gil, Cristina Pericas, Laia Cubilles i Manuela Ceccoli
Disseny d’il·luminació: Jordi Pérez
Rigging: Volàtil Rigging

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x