Sala Pina Bausch - Mercat de les Flors

Convocatòria d’audició de ballarins professionals per a la selecció d’intèrprets per la Producció Nacional de Dansa

La Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb el sector de la dansa catalana, ha creat el Pla d’Impuls de la Dansa per tal de visibilitzar i promoure la dansa en el territori català a partir d’uns programes d’acció.

Un d’aquests programes és la Producció Nacional de Dansa, que es produeix i es coordina des del Mercat de les Flors i amb la complicitat dels equipaments escènics municipals. Aquest programa proposa produir peces de gran format escènic que es podran veure la propera temporada en la programació del Mercat de les Flors i en expansió als teatres municipals del territori.

Per aquesta producció ja s’ha realitzat un concurs públic de projectes coreogràfics i les propostes escollides han estat les de Roser López Espinosa i Thomas Noone, que es presentaran en un programa doble.

L’objecte d’aquesta convocatòria és la selecció de 8 ballarins per a la creació d’aquestes dues peces coreogràfiques.

IMPORTANT: Disponibilitat pels períodes d’assajos, funcions al Mercat de les Flors i gira per Catalunya esmentats en el Calendari de treball (veure el document).

Es podran presentar sol·licituds a la convocatòria fins el dimecres 17 de maig del 2017

Consulta i descarrega’t les bases de la convocatòria

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x