Compte enrere per a la gala del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2017

El diumenge 3 de desembre a les 18h es presenten les quatre coreografies finalistes del  Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2017 al Mercat de les Flors. La coreografia guanyadora rebrà una dotació econòmica i ajut per desenvolupar la proposta i estrenar-la en la programació del Festival Grec 2018.

Aquesta és la tercera edició del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, que neix amb l’objectiu de potenciar el treball dels joves creadors i intèrprets, oferint-los un ajut a la producció i a l’exhibició per facilitar així la seva inserció laboral.

Durant la gala es presentaran les quatre coreografies que opten al premi amb una duració de 15 min cada una:

  • Entre viatges i flors, d’A les Golfes (Natàlia Vignatti i Jordi Ribot), graduats del Conservatori Superior de Dansa (CSD)
  • Rèplica, de Laia Santanach
  • Chroma, d’Albert Garrell, graduat d’IT Dansa
  • Handle with care, de Tangen|Benzal (Jesús Benzal i Ole Kristian Tangen), graduats d’IT Dansa

Mentre el jurat delibera, es podrà veure un dels espectacles  finalistes de l’any passat, La piel vacía, de Paloma Muñoz  graduada de l’EESA/CPD i d’IT Dansa i que actualment està acabant els estudis del Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre.

Paral·lelament el SAT Espai Dansat i L’Estruch, fàbrica de creació de Sabadell, seleccionaran respectivament entre els quatre finalistes dues coreografies per a ser representades al seu teatre, que rebran un ajut per desenvolupar l’espectacle de 15 a 25 minuts.

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre està organitzat amb la col·laboració del Grec Festival Barcelona,  Mercat de les FlorsFundació SGAECentre Cultural de TerrassaGraner, Teatre Auditori de Sant CugatSAT Espai DansatLa Caldera Les Corts i l’Associació de Professional de la Dansa de Catalunya APdC i L’Estruch.

Podeu trobar més informació dels finalistes en aquest enllaç.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x