10 novembre i 23 març

MANEL SALAS Dissabtes amb taller

Inscriu-t’hi

Compartir

Adreçat a nenes i nens d'entre 7 i 10 anys

Amb els dissabtes amb taller proposem a nenes i nens (de 7 a 10 anys) conèixer la dansa i el moviment a través de tallers i experiències pràctiques de la mà de ballarins, coreògrafs i creadors/es professionals.

Manel Salas Palau (Barcelona 1980). Després d’estudiar el Cicle Formatiu Superior d’Activitats Físiques i Esportives, va començar la seva carrera artística com a professor, coreògraf i ballarí de hip-hop. Ensenyant a nivell Nacional i col·laborant amb companyies com Metros de Ramon Oller i Color de Rosa Maria Grau.

Va seguir el seu desenvolupament artístic graduant-se el 2008, en el Conservatori de Rotterdam Dance Academy Holanda, on li va permetre obrir les portes a nivell internacional. Tot i així va seguir els seus interessos i inquietuds artístiques investigant diferents disciplines relacionades amb el cos i el moviment com el mim, Butoh, improvisació i acrobàcia. Des de llavors ha col·laborat en produccions internacionals amb Paper Tiger theatre company en Julyen Hamilton, David Zambrano, Angels Margarit, Cobosmika, Editta Braun, Jasmine Morand, Arno Shuitemaker , Vloeistoff, Moviment Lantana, entre altres.

Actualment viu entre Holanda, Suïssa i Espanya impartint tallers internacionalment i desenrotllant el seu propi treball sent representat a Rússia, Xina, Holanda França i Espanya al mateix temps que segueix col·laborant amb altres artistes i produccions internacionals. Així doncs segueix les seves inquietuds artístiques com a procés de cerca en continua transformació.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

10 novembre i 23 març

De 10h a 13h

Sala SG

10€ (abonats 8€)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x