Dissabte 19 de gener

Col·lectiu EMPÍRIC TALLER PER A ESPECTADORS ACTIUS: Experiència pràctica d’un procés de creació, ‘Protocol#8’

Adquireix la teva entrada

Compartir

PROTOCOL# és una jornada de composició intensiva interdisciplinària en què conflueix un grup d’artistes procedents de diferents llenguatges i amb trajectòries diverses. Es tracta d’un espai obert de discussió, d’assaig i de conflicte, on el procés no està dirigit, i en el que es posen en relació el coneixement i la pràctica dels artistes convidats sota unes regles de joc que generen un marc de treball. El procés de treball dóna lloc a un resultat que és compartit amb el públic cap al final del dia.

Aquest és un projecte que neix a Barcelona l’any 2015 i que s’ha anat desenvolupant en diferents espais de la ciutat vinculats amb la creació contemporània. En aquesta ocasió, s’inclou aquesta pràctica dins del Taller d’Espectadors. Per primera vegada, doncs, un grup de persones inscrites al taller i acompanyats per Agost Produccions aniran seguint el procés en paral·lel, observant-lo des de més a prop o des de més lluny, entrant en interacció amb els artistes, potser inclús influenciant-los… però restant en el seu rol d’espectadors.

EMPIRIC és una plataforma de treball per a l’experimentació entre disciplines artístiques, que centra els seus interessos en la promoció i dinamització de la creació, la recerca de nous procediments, l’establiment de sinergies entre artistes i la reflexió. EMPIRIC genera nous espais de confluència, de treball i de pensament, prioritzant la llibertat en l’escena, el joc amb les metodologies i el qüestionament de la creació.

EMPIRIC treballa per crear un context de reflexió que permeti abordar diverses qüestions transdisciplinàries de la creació des del cos com a lloc primigeni de l’acció.

Artistes participants Anna Hierro, Pere Jou, Sonia Gómez, Jordi Oriol, Joana Serra
Producció i mediació EMPIRIC (Sonia Fernández Lage i Anna Romaní)
Mediació grup d’espectadors Agost Produccions

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Dissabte 19 de gener

De 10h a 19h

Sala PB

3€

Més informació

www.facebook.com/empiricbarcelona

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x