Territoris de Llibertat (Ricardo Cavolo) - Mercat de les Flors 2016/2017

ABONAMENTS 2016-2017

 

  • 2 abonaments de lliure elecció de 4 o 6 espectacles (A i B)
  • 2 abonaments amb una selecció de 6 espectacles (C i D)

Pots abonar-te mitjançant els enllaços que trobes aquí a sota, o bé descarregar-te aquí la butlleta d’abonaments 2016/17 i lliurant-la a taquilla del Mercat de les Flors (només els dies de funció a partir de 2 hores abans de l’inici de l’espectacle) o a Tiquet Rambles (de dilluns a diumenge de 10h a 20:30h). Si necessites ajuda per escollir el teu abonament o els espectacles, pots escriure a publics@mercatflors.cat o trucar al 932562605.

ABONAMENT A

L’abonament A inclou 4 espectacles que l’abonat ha d’escollir. Al preu de cadascun dels espectacles s’aplica un descompte del 20% (excepte pels espectacles de 8€). L’abonament és personal i intransferible. Aquest abonament no dóna dret a descompte per a entrades addicionals. Els abonaments també permeten acumular punts i gaudir de descomptes addicionals.

Abona-t’hi!

ABONAMENT B

L’abonament B inclou un mínim de 6 espectacles que l’abonat ha d’escollir. Al preu de cadascun dels espectacles s’aplica un descompte del 30% (excepte pels espectacles de 8€). L’abonament és personal i intransferible i dóna dret a un descompte del 30% per a entrades addicionals. Els abonaments també permeten acumular punts i gaudir de descomptes addicionals.

Abona-t’hi!

ABONAMENT C

El Mercat proposa una selecció de 6 espectacles + 6 activitats per descobrir 6 creadors amb varietat d’estils. Hem fet una tria perquè conegueu la dansa que es fa avui a partir de la fusió i el diàleg amb diferents tècniques, Cunningham, el flamenc, la performance, el circ, la conexió amb les arts visuals o el hip-hop. També en cada un dels dies que et proposem hi haurà una activitat paral·lela o bé una xerrada amb l’artista per a aprofundir en l’espectacle. Els abonaments també permeten acumular punts i gaudir de descomptes addicionals.

Preu: 80€. L’abonament C és personal i intransferible, i dóna dret a un descompte del 30% per a entrades addicionals.

COMPANYIA-ARTISTA/Títol espectacle Data Activitat Data Activitat
Ferran Carvajal / Not a moment too soon Divendres 14 d’octubre
20h
Conversa amb… Divendres 14 d’octubre
Després de la funció
María Pagés / Óyeme con los ojos  Dissabte 5 de novembre
20h
Taller per a espectadors
amb María Pagés
Dissabte 5 de novembre
12h
Salmon. loscorderos.sc i Za! Dissabte 3 de desembre 21:30h Programa d’activitats paral·leles Sâlmon Es comunicarà oportunament
Martín Zimmermann / Hallo Dissabte 4 de març
20h
Taula rodona sobre Hibridacions Dissabte 4 de març
18:30h
TRANSaccions / La Ribot Dissabte 11 de març
20h
Programa d’activitats paral•leles TRANSaccions Es comunicarà oportunament
Wang – Ramirez / Monchichi Divendres 7 d’abril
20h
Conversa amb… Divendres 7 d’abril
Després de la funció

Abona-t’hi!

ABONAMENT D

El Mercat proposa una selecció de 6 espectacles + 6 activitats amb un enfocament cap a la Dramatúrgia. Tots tenen la voluntat d’explicar històries però alguns parteixen del Cos, la música, el musical, o la dramatúrgia teatral. Hi trobareu tant artistes nacionals com internacionals. També en cadascun dels dies que et proposem hi haurà una activitat paral·lela o bé una xerrada amb l’artista per a aprofundir en l’espectacle.

Preu: 85€. L’abonament D és personal i intransferible, i dóna dret a un descompte del 30% per a entrades addicionals. Els abonaments també permeten acumular punts i gaudir de descomptes addicionals.

COMPANYIA-ARTISTA/Títol espectacle Data Activitat Data Activitat
Tao Dancer Theater / 4 i 5 Dissabte 8 d’octubre
20h
Conferència sobre dramatúrgies Dissabte 8 d’octubre
18:30h
Salmon.Albert Quesada Divendres 2 de desembre
21:30h
Programa d’activitats paral•leles Sâlmon Es comunicarà oportunament
Pere Faura / Sweet precarity Dissabte 28 de gener
20h
Taller de cos per a espectadors
Amb Pere Faura
Dissabte 4 de febrer
12h
Peeping Tom / Moeder Divendres 10 de febrer
20h
Conversa amb Divendres 10 de febrer
Després de la funció
TRANSaccions / El Conde de Torrefiel Dissabte 1 d’abril
20:30h
Programa d’activitats paral•leles TRANSaccions Es comunicarà oportunament
Kidd Pivot i Electric Company Theater / Betroffenheit Dissabte 29 d’abril
20h
Conversa amb… Dissabte 29 d’abril
Després de la funció

Abona-t’hi!

Els abonaments no són sempre aplicables als espectacles de festivals i cicles externs o co-organitzats amb altres entitats.

Avantatges de ser abonat del Mercat

  • Podràs accedir a altres descomptes i promocions.
  • Rebràs informació periòdica de la programació i activitats del Mercat.
  • Accés privilegiat a les activitats paral·leles
  • Descomptes al TNC i al Teatre Lliure
  • Abonament Voyage: Reserva fins 48h abans de la funció a publics@mercatflors.cat i gaudeix de descomptes per la programació d’aquests teatres (segons aforaments disponibles): Montpellier Danse, Le Théâtre*, Scène Nationale de Narbonne, Scène Nationale de Sète et du Bassin de Thau, CDN de Montpellier, Humain Trop Humain, Festival Temporada Alta de Girona-Salt, Théâtre de l’Archipel, Scène Nationale de Perpignan, Théâtre des 13 vents CDN Languedoc-Roussillon (Montpellier).

PROGRAMA DE PUNTS: PREMIEM LA TEVA FIDELITAT

Amb el programa de punts, premiem la teva fidelitat. Abans d’adquirir el teu abonament, recorda subscriure’t al programa de punts dins del teu compte personal. Aconseguiràs punts automàticament adquirint entrades. Aquests punts et permetran beneficiar-te d’un descompte addicional per a futures compres. Podràs consultar els punts que hagis acumulat entrant al teu compte. Per a bescanviar-los per Internet, només hauràs de realitzar el procés de compra normalment fins al final i just abans de pagar les teves entrades, el programa t’oferirà la possibilitat de pagar amb punts. També es pot pagar amb punts a taquilla.

VOLS SER AMBAIXADOR?

Si vols compartir la teva passió per la dansa, pots ser ambaixador del Mercat recomanant-nos a família, amics, alumnes, companys de feina, … i gaudir de molts avantatges! Truca’ns al 93 256 26 05 o escriu a publics@mercatflors.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x